24 / 04 / 2024

ağaoğlu eltes güneşli

ağaoğlu eltes güneşli

Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence projelerinde yüzde 20 peşin ödendikten sonra hemen tapu veriliyor. Kalan borç 7 ay sonra ödenmeye başlıyor.

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

ağaoğlu eltes güneşli Haberi

ağaoğlu eltes güneşli


Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul Ümraniye'de yaptığı Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence projeleri için başlattığı özel satış kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında ev alanlar daire fiyatının yüzde 20'sini peşin ödedikten sonra, tapusunu hemen alıyor ve kalan borcu 7 ay sonra ödemeye başlıyor. Kampanya 30 Kasım 2007 tarihinde sona erecek.


Eltes Güneşi'nde 1+1 daireler 178 bin YTL, 2+1 daireler 238 bin YTL ve 3+1 daireler de 267 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Eltes Gold Residence'da ise 1+1 dairelere, 200 bin YTL, 2+1 dairelere 278 bin YTL ve 3+1 dairelere de 389 bin YTL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilmek mümkün. Kampanya kapsamında 12 ay için yüzde 0.47, 36 ay için yüzde 0.98, 60...