26 / 04 / 2024

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 oranında peşinat uygulanan Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde faiz desteği kampanyasıyla yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Projeler hemen teslim ediliyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı faiz kampanyası devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan faiz desteği kampanyası hemen teslim 200 daire için geçerli.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 75'lik kısmında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu kampanyasıyla hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Yüzde 75'lik kısım için yüzde 35 faiz desteği sağlanan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası hemen teslim Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği yüzde 1 peşinatla!

13 Şubat'tan beri devam eden Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına göre yüzde 75'lik kısım için yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya hemen teslim 200 dairede uygulanıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Hemen teslim 200 daire!

13 Şubat'ta başlanan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu'ndan hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

13 Şubat'ta başlayan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası!

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

Ağaoğlu'ndan yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi...

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası Haberi

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası


Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat'ta başlatılan kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor. 


Hemen teslim 200 dairede kabul edilen faiz desteği kampanyası kapsamında 60 ay vadede yüzde 0,47'lik ve 120 ay vadede ise yüzde 0,57'lik faiz oranı sağlanıyor. 


Yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılan Ağaoğlu İnşaat  faiz desteği kampanyası kapsamında kalan kısım için yüzde 24'ü taksitlendiriliyor.  


Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 75'lik kısım için yüzde 35'inde faiz desteği sunuluyor. 


Ağaoğlu iletişim bilgileri

Telefon:  444 6 777


Web: