05 / 05 / 2024

ağaoglu fikirtepe

ağaoglu fikirtepe

Yeni imar planının çıkmasının gündemde olduğu Kadıköy'ün ortasındaki varoş semti, Fikirtepe'de emlak fiyatları fırladı

Vakıf GYO'nun Transform Fikirtepe'deki gayrimenkullerinin değeri 166 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'de yer alan gayrimenkullerinin 2023 yıl sonuna ilişkin değerleme raporunu yayımladı. İşte o açıklanan rakamlar...

Bakan Kurum: Fikirtepe'de 12 bin konut inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe'deki konutlara yönelik açıklama yaptı. Kurum 12 bin konutu inşa ettiklerini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm 2024'te tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün 2024 yılında bitmesinin hedeflendiğini söyledi.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Fikirtepe'de teslimler Ağustos'ta başlıyor!

Şile'de incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında teslimlerin Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Fikirtepe'de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da depremzedeler için yürütülen çalışmalara ilişkin, "Burada ne yaptıysak Fikirtepe'de de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştiriyor olacağız." dedi.

İstanbul'da 100 bin kişi mağdur!

Raci Şaşmaz, Fikirtepe'de büyük konut mağduriyetine sebep olmuştu. Raci Şaşmaz, sorunlarını sosyal medyada dile getiren hak sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunurken, İstanbul'da 100 bin kişinin konut mağduru olduğu öğrenildi.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

ağaoglu fikirtepe Haberi

ağaoglu fikirtepe

Birçok yatırımcının bina topladığı semtte gecekondular 2.5 milyon TL'den satılıyor... Fikirtepe'ye inşaat şirketleri de göz dikmiş durumda. Ağaoğlu, Taşyapı ve Selimoğlu Grup gibi birçok inşaat şirketinin semtte yer topladığı ifade ediliyor.

Kadıköy'ün ortasında bulunan Fikirtepe, şehir merkezinde yer alan varoş semtlerinden biri. Kadıköy'ün hatta İstanbul'un en eski yerleşim birimlerinden olan semt, Hasanpaşa, Ziverbey, Göztepe ve Merdivenköy'le sınır.

İstanbul'un merkezde kalan diğer varoş semtleri gibi Fikirtepe de son yıllarda oldukça rağbet görüyor. Merkezi konumu nedeniyle rant sağlayacağı beklentisiyle büyüğünden küçüğüne birçok yatırımcı semtte yatırıma soyunuyor. Merkezi konumunun yanı sıra yeni imar planının yakında çıkacağı beklentisiyle son dönemlerde Fikirtepe'ye talep iyice artmış durumda. Dörtte üçü imara kapalı olan Fikirtepe'de uzun yıllardır 1/5 binlik imar planının çıkması bekleniyor. Şu aralar ise yeni imar planının...