19 / 04 / 2024

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi

İstanbul Finans Merkezi'ndeki projesi için ruhsat alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 115 bin metrekarelik arsaya 319 konut, 977 ofis olmak üzere toplam 1448 bağımsız bölüm yapacak..

Halk GYO Finans Merkezi projesinin tüm detayları!

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve BDDK ve SPK gibi kurumları tek bir merkezde toplayacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde Halk GYO kuleleri Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilecek. İşte Halk GYO Finans Merkezi projesinin detayları...

Ağaoğlu Dubai'de Finans Merkezi'ni tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan ve 35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Ağaoğlu Finans Merkezi projesi nerede?

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nde hayata geçireceği yeni projesinin arazisi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülend

Ağaoğlu İnşaat'ın 7 projesinin havadan son videosu!

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Maslak 1453, My Home Maslak, My Towerland, My Town Ispartakule, My World Europe, Andromeda Plus ve Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden

Ali Ağaoğlu:İstanbul’un Finans Merkezi olması için her şey hazır!

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ederken proje uluslararası çevreler tarafından da yoğun ilgi görüyor...

Ağaoğlu'na Finans Merkezi projesinde yeni ortak İFM İnşaat A.Ş!

Emlak Konut GYO, Ağaoğlu'nun İstanbul Finans Merkezi projesine İFM İstanbul Finans Merkezi İnş. Taah. A.Ş. ortak olduğunu duyurdu...

Finans Merkezi Ağaoğlu Projesi’nin teslimleri ne zaman?

Ağaoğlu İnşaat ihale sonucu kazandığı ve proje yapmayı planladığı Finans Merkezi hakkında ilk detayları açıkladı

Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi Projesi’ne ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi kapsamında yer alan konut ve ofislerin satışları 2014'te başlayacak. Projenin hafriyat çalışmaları ise yılbaşında başlıyor...

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi'ne 2013 Ocak'ta başlayacak!

Ağaoğlu projelerine Finans Merkezi'nde attığı imzayla yenisini ekliyor. 1 milyon dolarlık arsa üzerinde yükselecek yeni proje yılbaşında başlıyor.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı!

Ali Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı...

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

İstanbul’a uluslararası bir finans merkezi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir finans merkezi ve faiz düşüşünü ele alan bir makale yazdı. İşte Halisdemir'in İstanbul'a uluslararası bir finans merkezinin gerekliliğine dair görüşlerini paylaştığı makalesi...

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi Haberi

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) için kamuyu harekete geçmeye çağıran Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ağaoğlu, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi sadece bir gayrimenkul projesi değil. Türkiye ekonomisi için stratejik bir yatırım. Yüz yıllar sonra da Türk ekonomisine hizmet edecek. Türkiye her açıdan finans merkezi olmanın gereklerini yerine getirmeli, biz Ağaoğlu olarak devletten bir kuruş almadan altyapıyı tamamlayarak ruhsatı aldık. Kamunun artık harekete geçmesi gerekiyor" dedi. 


2018 yılında tamamlanması beklenen istanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde ruhsatı alan Ağaoğlu, 319 adet konut, 977 ofis, toplamda 1448 adet bağımsız bölüm inşa edecek. Ağaoğlu, İFM kapsamında yer alan özel proje alanıyla rekreasyon parsellerinde 115 bin metrekare alan üzerinde geliştirdikleri projede, yaklaşık 940 bin 750 metrekarelik inşaat alanı ve toplam 1448 adet bağımsız bölümün yanışını...