27 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaatyeniköy projesi

Ağaoğlu İnşaatyeniköy projesi

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu Projesi fiyat!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park fiyatlar!

İstanbul Çekmeköy'de Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Park projesi Metro Garden AVM'nin karşında yer alıyor. Çekmeköy Park projesinde toplam 739 daireye yer veriliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesi 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim yapılıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

Çekemköy Park projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu İnşaatyeniköy projesi Haberi

Ağaoğlu İnşaatyeniköy projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun iş kolları nelerdir? 2016 yılı nasıl geçti, 2017 hedefleri nelerdir? 

Faaliyetlerine 1981 yılında başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İnşaat, Enerji, Turizm ve Sanayi sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var. Bu 4 inşaat projesi için 3 milyar Dolar’lık yatırım planlıyoruz. Enerji alanında ise 1 milyar Dolar değerindeki yatırımlarımız devam ediyor. Yakın zamanda Yalova Esenköy’deki 75 MW Rüzgâr Enerjisi’nin ihalesini gerçekleştirdik. 2016 yılında 2 adet santrali devreye aldık. Peşinden Konya Sertavul’da belki de dünyadaki en büyük rüzgâr santrali olan projemiz devreye girecek. Şu an da lisans aşamasındayız. Bu yatırımlar yaklaşık 1.2 milyar Euro gibi bir tutara tekabül ediyor.


Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Hasan Rahvalı serüveni ne zaman başladı? Bizlere kariyerinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden...