26 / 04 / 2024

ağaoğlu istanbul finans merkezi

ağaoğlu istanbul finans merkezi

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

İstanbul Finans Merkezi alışveriş merkez mi olacak?

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Murat Muratoğlu bugün köşesinde " Finans merkezi dediler alışveriş merkezi olacak " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

Ağaoğlu Finans Merkezi'ne 319 konut 977 ofis inşa edecek!

İstanbul Finans Merkezi'ndeki projesi için ruhsat alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 115 bin metrekarelik arsaya 319 konut, 977 ofis olmak üzere toplam 1448 bağımsız bölüm yapacak..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi ruhsatını aldı!

Ağaoğlu, İstanbul Finans Merkezi projesinde 1389 bağımsız bölüm için ruhsatı aldı. Ağaoğlu Finans Merkezi projesinde 319 adet konut, 977 ofis, 93 ticari ünite inşa edecek...

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmen Ağaoğlu'nun!

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmi olarak sonuçlandı. İhaleyi, 1 milyar 460 milyon TL'lik en yüksek teklifle Ağaoğlu Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş aldı...

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı!

Ali Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı...

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Ağaoğlu'ndan İstanbul'a 4 yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Olay olduğu günden beri Körfez ülkelerinden tanıdığım tüm yatırımcıları tek tek aradım. Hepsi 'Biz Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam edeceğiz' dedi" dedi.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

ağaoğlu istanbul finans merkezi Haberi

ağaoğlu istanbul finans merkezi

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan ve tek rezidans bloku olan A Blok'u satışa çıkardı. 

Ali Ağaoğlu,  Bugün, burada TOKİ ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hasılat paylaşımı modeliyle geliştirdiğimiz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olan A Blok’un lansmanını gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız, başbakanken Ataşehir’i münhasıran finans merkezi olarak ilan etti. 9. Kalkınma Planı ile birlikte, İstanbul’un ilk etapta bölgesel ve daha sonra küresel bir finans merkezi olması amaçlandı. Birçok kurum ve kuruluşun katılımı ile hazırlanan eylem planı da Ekim 2009’da yürürlüğe girdi. Ağaoğlu olarak, ilk kazmayı 2012 yılında vurduğumuz günden bu yana 8.5 milyon metreküp hafriyat çıkardık. Taahhüt ettiğimiz gibi projedeki diğer kurumlara ait alanları temel seviyesine getirip teslim ettik. Metro istasyonunu tamamlayıp Ulaşım AŞ’ye...