16 / 04 / 2024

ağaoğlu kampanyaları

ağaoğlu kampanyaları

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

Konutta bahar kampanyaları 2015!

Yıl içinde en çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, bu mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. Konut alana üste para veren bile var.

Ağaoğlu'ndan yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu'nda faiz desteği kampanyası devam ediyor!

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim 200 daire için başlattığı faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat'ta başladı ve 3 hafta sürmesi planlanıyor.

Ağaoğlu’ndan konut kredi faizine yüzde 35 destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak.

Andromeda Gold yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu, konut sahibi olmak isteyenlere dev bir kampanya hazırladı. İstanbul Ataşehir‘de yükselen Andromeda Gold projesinde çok cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Andromeda Gold toplam 398 daireden oluşuyor.

Ağaoğlu faiz yükünü hafifletecek kampanya başlatıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Ağaoğlu, "Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Ağaoğlu'ndan yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi...

Devletin peşinat desteğine bir destek de Ağaoğlu'ndan!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, üç konut projesinde faiz kampanyası başlattı. Ali Ağaoğlu, "Devletin peşinat desteği önemli. Bir destek de bizden gelsin" dedi.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'deki projeleri için başlattığı kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. İşte Ağaoğlu kampanyalı projeleri...

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları!

Ağaoğlu İnşaat Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için yeni bir kampanya başlattı. İşte Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları...

Ağaoğlu'nda vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Towerland ve My Home Maslak projelerinde uyguladığı vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi. My Towerland ve My Home Maslak proje detaları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyasının reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu rol alıyor. Peki Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası, Ağaoğlu Mu Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projelerinde geçerli. Projelerde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz hemen teslim daireler kampanyası devam ediyor!

'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganıyla hayata geçirilen 50 ay 0 faiz hemen teslim daireler kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında My Towerland projesi ve My Home Maslak projesi yer alıyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve CEO'su Hasan Rahvalı 13 Şubat Cuma günü yeni kampanyalarını Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleşen basın toplantısında tanıttı.

Ali Ağaoğlu'nun yeni kampanyasının reklam filmi yayınlandı!

Ali Ağaoğlu' nun dün yayınlanan reklam filminde Türkiye' ye seslenen Ağaoğlu, 'Her şeyi devletten beklememek gerek' sloganıyla, konut sahibi olmak isteyenleri kampanyaları hakkında detaylı bilgilendirdi.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'a 10 tane otel yapıyor!

Ali Ağaoğlu'nun 2010'u 1 milyar dolar ciroyla kapatması sürpriz olmayacak

Ahmet Ağaoğlu: Manavgat Çöplüğü'ne golf sahası yapalım

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Manavgat Çöplüğüne golf sahası yapabileceklerini söyledi

Ağaoğlu My Club World'de yüzde 45 indirim!

Ağaoğlu My Club World'de 30 Nisan 2010 tarihine kadar sürecek yüzde 45 indirim kampanyası başlatıldı

Ağaoğlu My Ofis 20 Nisan'da satışta!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu: İstanbul'u deprem değil inşaat firmaları yıksın

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul için acil 'afet yasası'nın bir an önce çıkması gerektiğini söyledi

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, 'My Office' için düğmeye basıldı

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

ağaoğlu kampanyaları Haberi

ağaoğlu kampanyaları

Ağaoğlu İnşaat'ın Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için 13 Şubat'ta başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyasında yüzde 1 sonrasında yüzde 24'lük kısmı taksitlendirilebiliyor. 



Kampanyanın geçerli olduğu projeler hakkında;


Ağaoğlu Andromeda Gold Projesi ;


Ağaoğlu Andromeda Gold Projesi'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.  398 konutun yer aldığı projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. 



Ağaoğlu My Home Maslak Projesi;


Ağaoğlu My Home Maslak projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4,5 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. 3 bloktan oluşan Ağaoğlu My Home Maslak Projesi'nde fiyatlar 571 bin...