24 / 04 / 2024

ağaoğlu körfez ülkeleri yatırımları

ağaoğlu körfez ülkeleri yatırımları

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

Ali Ağaoğlu, Körfez Ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor!

Suudi Arabistan'da Dam mam, Cidde, Mekke ve Riyad'a giden Ali Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ağaoğlu ziyareti şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibiyle gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu'na ev hediye etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde kına gecesini yaptığı kızına düğün hediyesini verdi.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

ağaoğlu körfez ülkeleri yatırımları Haberi

ağaoğlu körfez ülkeleri yatırımları


Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı. Suudi Arabistan'da Dammam, Cidde, Mekke ve Riyad'a giden Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ali Ağaoğlu ziyaretlerini şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibi ile gerçekleştirdi. 


Yoğun ilgi ile karşüanan Ağaoğlu, "Kurduğumuz ilişkileri güçlendirmek için Suudi Arabistan'a bir ziyaret daha gerçekleştirdik. Uzun süredir yaptığımız uluslararası tanıtım faaliyetlerinin sonucunu alıyoruz. 

Bölgenin yatınmcıları ısrarla bizi davet ediyor. İşbirliği konusunda verimli görüşmeler yapıyoruz" dedi. 

2012 yılında Mütekabiliyet Yasası ile yabancı ülke vatandaşlanna gayrimenkul satışına olanak tanınmasının ardından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinden tek kalemde 200 milyon...