20 / 04 / 2024

Ağaoğlu Newwork

Ağaoğlu Newwork

My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25 ’ i satıldı...

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

My Newwork Ağaoğlu'nda metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu My Newwork'un metrekaresi 6 bin 40 dolar!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Atasehir'de hayata geçiriliyor. Metrekaresi 6 bin 40 dolardan başlayan projede ofis büyüklükleri 106 ile 172 metrekare arasında değişiyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve My Prestige projelerine yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekare birim fiyatı 6 bin 40 TL!

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofis büyüklükleri 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 6 bin dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi 6 bin dolara!

Fiyatların metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen My Newwork projesi Ataşehir'de yer alıyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde ofis teslimleri 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ağaoğlu My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Ağaoğlu My Newwork'te ofis teslimleri 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. Ağaoğlu My Newwork'te fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Ağaoğlu Newwork Haberi

Ağaoğlu Newwork

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yatırımcılardan büyük ilgi gören yeni ofis projesi My Newwork’ün yüzde 25’i şimdiden satıldı.


“My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor”

Lokasyonu, mimarisi ve teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üstünde performans gösteren My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25’i satıldı.

İstanbul’un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artan My Newwork, yatırımcılara çok cazip ve yepyeni yatırım fırsatları sunuyor.

Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, sadece mimari açıdan estetik bir iş merkezi değil finans merkezinin de...