27 / 04 / 2024

ağaoğlu projeleri hilton tanıtımı

ağaoğlu projeleri hilton tanıtımı

Ağaoğlu Şirketler Grubu, JNR Fuarcılık tarafından 8-9 Aralık tarihinde Hilton İstanbul Convention Center'de düzenlenen ve yaklaşık 10 bin VIP ziyaretçinin katıldığı A Plus Life Style 2007, Lüks Markalar Fuarı'nda projelerini tanıttı.

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ağaoğlu, Cadde 1453'le İstanbul'a Broadway ve Şanzelize'yi getirecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özedincik bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu ile röportajına yer veriyor. Konut projeleri genel bilgilerine yer verilen röportajda ön plana çıkan Cadde 1453 projesi ve detayları;

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

ağaoğlu projeleri hilton tanıtımı Haberi

ağaoğlu projeleri hilton tanıtımı


Kozmetikten mücevherata, elektronik ve elektrikli ev aletlerinden mobilyalara, içkilerden, antikalara, ev konseptlerine kadar lüks yaşam tarzındaki tüm ürünlerin sergilendiği fuarı değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dünyanın birçok yerinde yapılan bu tip fuarların ülke tanıtımları için önemli bir fırsat olduğunu kaydederek şunları söyledi: "İstanbul ekonomik ve sosyal yapısıyla önümüzdeki dönem dünya metropolleri arasında gözde şehirlerden biri olacak. Bu kapsamda yurtdışından bireysel konut ve ofis taleplerinde artış öngörüyoruz. Fuara yurtiçinden seçkin katılımcıların yanı sıra yurtdışından da katılım olması konut sektöründe ülkemizin altyapısı, teknolojisi ve bilgi birikimiyle ulaştığı yüksek düzeyin sergilenmesi açısından A Plus Fuarı önemli bir platform. Bu fuar bize ülkemizdeki konut anlayışının estetik ve kaliteye dönüşümünün örneklerini sergileme olanağı sağlıyor."...