28 / 03 / 2024

Ağaoğlu projelerinin satışı

Ağaoğlu projelerinin satışı

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satış fiyatları!

Çekmeköy Park Ağaoğlu satış fiyatları 446 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip projede toplamda 739 adet daire yer alıyor.

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu Mahmutbey'deki otelini satıyor!

Edip Gayrimenkul ile Ağaoğlu ortaklığının Mahmutbey'de geliştirmiş olduğu otel projesi natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satılacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Ağaoğlu projelerinin satışı Haberi

Ağaoğlu projelerinin satışı

ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın, Türkiye ve KKTC temsilcisi 'ERA Türkiye', Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.


ERA Türkiye ekibi Orlando/Florida’da yapılan ERA Kongresi’ne katılım göstererek, ERA ülke temsilcilerine, Ağaoğlu/ERA Türkiye işbirliğine ilişkin bilgiler paylaştı.


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına 2016 Nisan ayı itibariyle başladı.





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


ERA Türkiye, Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak. 



Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya-Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA...