23 / 04 / 2024

Ağaoğlu reklam kampanyası

Ağaoğlu reklam kampanyası

Ağaoğlu'nun Türkiye'ye seslendiği reklam kampanyasının ilk 3 gününde firmayı 15 bin kişi aradı. Ali Ağaoğlu, "Talep oldukça canlı. 250 milyonluk stoğu kampanya bitimine kadar eritiriz" diye konuştu.

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ağaoğlu reklam kampanyası!

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası 2017!

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası başlıyor. Ağaoğlu My Towerland projesinde 2+1 fiyatları 918 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 ödeme kampanyası 2017!

Toplam 4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Ağaoğlu Maslak 1453 projesi de Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu GYODER kampanyası! 120 ay vade!

Ağaoğlu GYODER kampanyasına göre 5 projede yüzde 0,70 faiz oranı ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası!

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453'te teslimler Temmuz ayında başlıyor...

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası!

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu reklam kampanyası Haberi

Ağaoğlu reklam kampanyası

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni reklam kampanyası filmiyle yine dikkatleri üzerine çekti. 'Ev Sahibi Olma Yolunda' sloganı ile kameralar karşısına geçen Ali Ağaoğlu;' Yeni kampanyamızın reklam filmiyle yine gündem olduk. Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi bir hareketlilik yaşandı. Sosyal medyada binlerce kişi bizi konuşuyor. Kampanyanın ilk günü 15 binin üzerinde çağrı aldık. Herkesten çok olumlu tepkiler alıyoruz' dedi. Ali Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Türkiye böyle bir kampanya bekliyormuş. 250 milyonluk stokla başladığımız kampanya büyük talep gördü, kampanya bitimine kadar bu stoğu eritiriz. Çağrı merkezimiz tüm Türkiye'den gelen çağrıları cevaplayabilmek için uzun saatler çalışıyor. Ağaoğlu, 'Yine gündem olduk. Ancak çok olumlu tepkiler alıyorum. Türkiye bu reklam filmini konuşuyor' diyerek sözlerine son verdi. 


YÜZDE 1...