19 / 04 / 2024

Ağaoğlu rekor

Ağaoğlu rekor

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ağaoğlu Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ağaoğlu, 2770 çalışanın katılımıyla En Çok Baret Giyme Rekoru kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, bir dünya rekoruna imza atarak 2770 çalışanın katılımı ile ‘Guinness En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nu kırdı. Rekor Maslak 1453 projesinde gerçekleşti.

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Ağaoğlu Maslak 1453'te 469 daireyi Suudi işadamına sattı!

Ağaoğlu, son aylarda çok tartışma konusu olan Maslak 1453’te rekor bir satışa imza attı. Toplam 469 daire için el sıkışan Suudi Arabistanlı işadamı, satış için 190.7 milyon dolar ödeme yapacak.

Ahmet Ağaoğlu: Manavgat Çöplüğü'ne golf sahası yapalım

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Manavgat Çöplüğüne golf sahası yapabileceklerini söyledi

Ağaoğlu My Club World'de yüzde 45 indirim!

Ağaoğlu My Club World'de 30 Nisan 2010 tarihine kadar sürecek yüzde 45 indirim kampanyası başlatıldı

Ağaoğlu My Ofis 20 Nisan'da satışta!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu: İstanbul'u deprem değil inşaat firmaları yıksın

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul için acil 'afet yasası'nın bir an önce çıkması gerektiğini söyledi

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, 'My Office' için düğmeye basıldı

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

Ağaoğlu rekor Haberi

Ağaoğlu rekor

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in yaptığı rekor denemesi kapsamında, şantiye alanındaki kişiler, 5 dakika boyunca baretlerini çıkarmadan bekledi. Süre tamamlandıktan sonra, şahitlerin huzurunda gerçekleştirilen sayımda, 1.306 kişiyle Kanada'da bulunan rekorun, bu yıl 2 bin 770 kişi ile Türkiye'nin olduğu açıklandı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" belgesini, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı'nın elinden...