26 / 04 / 2024

Ağaoğlu sponsorluğu

Ağaoğlu sponsorluğu

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ağaoğlu'ndan İstanbul'a 4 yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Olay olduğu günden beri Körfez ülkelerinden tanıdığım tüm yatırımcıları tek tek aradım. Hepsi 'Biz Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam edeceğiz' dedi" dedi.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ağaoğlu Central Park satışta! Metrekaresi 6 bin 800 dolar!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, "Dünyanın kaotik ortamında ve ülkemizin yaşamış olduğu talihsiz olaylar döneminde bile atılım yaptık. Kabuğumuza çekilmeyeceğiz. İşimize devam edeceğiz" dedi.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Ağaoğlu Maslak 1453'ün ilk ofis bloğu satışta!

Ali Ağaoğlu, “Maçta 90’ıncı dakika kural değişiyor. Kurallar belli olmalı, vatandaş ve müteahhit yarın ne olur diye endişe etmemeli. Son dönemde yapılan değişikler nedeniyle inşaat sektöründe ciddi sıkıntı yaşayan şirketler olacak” dedi.

Ağaoğlu YÖK'ten haber bekliyor!

2016'yı yeni projeler yılı ilan eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu, yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Şirket, butik üniversite için YÖK'ten izin bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Ağaoğlu Central Park İstanbul'u anlattı!

Daha önce Bakırköy 46 adıyla satışa çıkan Central Park İstanbul projesi yeniden başladı. Ağaoğlu,“Üst mahkeme haklılığımızı tescilledi. Projemiz yeniden Central Park İstanbul ismiyle kaldığı yerden devam ediyor. Kısa sürede de satışlara başlayacağız” dedi

Ağaoğlu sponsorluğu Haberi

Ağaoğlu sponsorluğu

Seferin hedefinde Boğaz'm sularını temizlemek var. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti. Bu emanete sahip çıkmamız gerekiyor. Tasarladığımız binalar enerji tasarruflu, çevreye duyarlı, LEED sertifikasına sahip.  Projelerinde yeşil alana en çok yer veren firmayız. Diğer taraftan yenilenebilir enerjide özellikle rüzgar enerjisinde ciddi yatırımlarımız var. İşimiz sadece çevreye duyarlı olmak değil, mümkün olduğunca bu konuda çalışan sivil toplum kuruluşlarına da destek olmamız gerekiyor" dedi. 



TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç da konuşmasında, "Bizi yanlış anlıyorlar, çöpçü zannediyorlar. Bizim gayemiz bilinç yaratmak. Üç tarafı denizle çevrili bu ülkenin suyunu temizleme imkanı yoktur. Esas gayemiz eğitimdir. Denizden tek bir çöp kaldırsanız bize yardım etmiş olursunuz. Sayın Ağaoğlu'na bu desteği için çok teşekkür ediyorum"...