28 / 03 / 2024

Ağaoğlu uludağ oteli

Ağaoğlu uludağ oteli

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu'nun Uludağ'daki Oteli imara aykırı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ağaoğlu basın gezisi 17-19 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 17 – 19 Mart tarihleri arasında geleneksel basın buluşmasını Uludağ’da My Mountain Otel’de gerçekleştirecek.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu: Mevzuat değişiklikleri sektörde sıkıntı yaratıyor!

İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ali Ağaoğlu, sık sık yapılan mevzuat değişikliklerinin yatırımcıları zorladığını belirterek, ''Projelerimiz yarım kalıyor'' dedi.

Ağaoğlu uludağ oteli Haberi

Ağaoğlu uludağ oteli

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Yapılan haberlerde Uludağ'ın orman kanunu ile yönetilemeyeceği, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun inadından vazgeçerek Uludağ'ın yönetimini Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne vermesi gerektiği, Uludağ'ın ötekileştirildiği ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının Bursa'ya gıcıklığının olduğu gibi akla ziyan ifadeler yer almaktadır. Keşke bu toplantıda yapılan açıklamaları haberleştiren basın mensupları, otel yöneticilerinden aldığı bilgilere ilave olarak Uludağ Milli Parkı Müdürlüğü veya Bursa'da bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile de konuşarak yazısını yazmış olsa idi. O zaman inanıyoruz ki bu tür yanlışlıklara düşülmezdi.


Ağaoğlu Hotel için bakanlığımızca tahsis yapılmış, ancak tahsis sınırlarının dışına çıkılarak imar planına aykırı olarak orman alanına kaçak bina yapılmıştır. Bu kaçak binalar 2000 yılından önce...