28 / 03 / 2024

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kenan Ağırgöl, Kemal Ağırgöl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ağacan İnan tarafından kuruldu.

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Çetin tarafından açıldı.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Bakanlığa bağlı binaların enerji kimlik belgeleri mecliste!

Bakanlığa bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılan binaların enerji kimlik belgeleri ve enerji giderleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kenan Ağırgöl, Kemal Ağırgöl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ağırgöl Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi,...