23 / 04 / 2024

ağrı devlet hastanesi

ağrı devlet hastanesi

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe, inşaatı tamamlanmak üzere olan Ağrı Devlet Hastanesi'nin yıl sonuna kadar hizmete gireceğini açıkladı.

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Ağrı Valisi Musa Işın, yapımı devam eden 400 yataklı devlet Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Işın, hastanenin inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Ekrem Çelebi: Ağrı'ya toplu konutta 657 milyon TL yatırım yapıldı!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, hükümet tarafından Ağrı’ya son 12 yılda 5.7 milyar Türk Lirası destek ve yatırım yapıldığını söyledi. Çelebi, Ağrı’ya 657 milyon TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yaptıklarını belirtti...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Burdur merkeze yapılması planlanan Burdur Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Silvan Devlet Hastanesi Nisan 2019'da açılacak!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde inşa edilen Silvan Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. Projenin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

ağrı devlet hastanesi Haberi

ağrı devlet hastanesi

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı Devlet Hastanesi ile ilgili müjde verdi. Gökçe inşaatı tamamlanmak üzere olan Ağrı Devlet Hastanesi'nin yıl sonuna kadar hizmete gireceğini söyledi. 


Milletvekili Gökçe, Ağrı Devlet Hastanesi'nin bölge için önemli bir proje olduğunu, bu nedenle hastane inşaatının bir an önce faaliyete geçmesi için büyük bir çaba sarf ettiğini söyledi. Gökçe, "Ağrı’da görev yapan doktor sayının artması, her branşta sağlık hizmetinin etkin bir şekilde verilmesi için gerekenler yapılıyor. Hastane inşaatının yıl sonu tamamlanması için her türlü tedbir alınmıştır. Vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Ağrı Devlet Hastanesi bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete girecektir" şeklinde ifadelerde...