19 / 04 / 2024

AGT Door

AGT Door

Türkiye’nin en büyük mobilya parçası üreticisi AGT Antalya’da düzenlenen 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı.

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nesipoğuz Daştan tarafından kuruldu.

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alev Loğoğlu ve Özcan Daştan ortaklığında kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Bosch Serie 4 Multi Door Buzdolabı 38.556 TL! Özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 4 Multi Door Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Fırat Oran tarafından kuruldu.

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Marin Door Denizcilik Limited Şirketi Pendik'te 90 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Eryılmaz, Osman Coşkun ve Özcan Coşkun ortaklığında kuruldu.

AGT Door Haberi

AGT Door

Fuarın açılışını gerçekleştiren Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak fuara en yeni ürün grupları ile katılan AGT’nin standını ziyaret ederek ürünlerini inceledi.


Fuara  AGT Door, Sundeck, Panel ve Profil’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kaliteli ve güvenilir ürünüyle katılan AGT Standını gezen Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Kredi Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak ürünleri inceleyip bilgi aldılar.


AGT ürün gruplarının yenilikçi ve akıllı ürünlerini beğendiğini vurgulayan Altıparmak “Park ve Bahçe mobilyasında AGT’nin ödüllü bankının çok şık durduğunu “belirtti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşmekte olan ve sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçileri standında ağırlamaya...