24 / 04 / 2024

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kıcı tarafından kuruldu. 

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turan tarafından kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kıcı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Kilit tarafından kuruldu. 

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cem Kayhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yıldırım tarafından kuruldu.

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

YP İnşaat 20'nci yılını kutluyor!

CerModern’de düzenlenen kutlama, YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya ve Genel Müdür Ceyhun Peker ev sahipliğinde, YP ailesinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Kayhan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Tuzla'da açıldı.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kıcı tarafından kuruldu. 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde şehircilik ve kentsel dönüşümle her türlü gayrimenkulün afet riski kontrollerini yapabilir, dayanıklılığını tespit ettiği binaların gerektiği durumlarda yıkılması, yeniden projelendirilmesi ve inşaatını yapar. Alım ve satımını yapabilir. 2- Yurt içi ve yurt dışı her türlü inşaat taahhüt ve proje ihalesine girebilir. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluş ve kişiler toplu konut kooperatiflerine ait her türlü bayındırlık işleri inşaat müteahhitliği, her türlü yapı tesisler ait müşavirlik ve mühendislik hizmetleri her türlü sınaî tesislerin proje, montaj ve inşaatlarını taahhüt etmek veya yapmak. 3-Şirket inşatla...