27 / 04 / 2024

AHK Gayrimenkul gürsu

AHK Gayrimenkul gürsu

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

Ayşe Sunay Gürsu kimdir?

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Ayşe Sunay Gürsu kimdir? Ayşe Sunay Gürsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Sunay Gürsu'nun biyografisi...

Kuyumcukent Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Ayşe Sunay Gürsu oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Ayşe Sunay Gürsu atandı...

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Coşkun tarafından kuruldu.

KRM Emlak İnşaat Gayrimenkul Gıda Limited Şirketi kuruldu!

KRM Emlak İnşaat Gayrimenkul Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ejder Uzel ve Selçuk Öğüt tarafından kuruldu. 

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Başar Savaş tarafından kuruldu.

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Avahi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 TL sermaye bedeli ile Önal Arman tarafından kuruldu.

Nadeen İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadeen İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaareb Y.I. Al-Karawi tarafından kuruldu.

AHK Gayrimenkul gürsu Haberi

AHK Gayrimenkul gürsu

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı. 


Ayrıca zemin anlamında Gürsu Dışkaya bölgesinin çok sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirten Ali Hakan Karahalil, bugün ortalama metrekaresi (yerine göre) 30 - 45 TL aralığında bulunan arazilerin metrekare fiyatlarının 2017 yılında 100-125 TL'ye kadar çıkmasını umduklarını söyledi. 

Yatırımcının yeni gözdesi Gürsu Sadece yurt içinden değil yurt dışından da birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirten AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil yatırımcıların acele etmesinin faydalı olacağını belirtti. 


Deneyimli yatırımcı; Bursa Gürsu için yatırım vaktinin geldiğini söyledi ve bölgenin gün geçtikçe değerlendiğinin altını...