25 / 04 / 2024

AHK Grubu Körfez projeleri

AHK Grubu Körfez projeleri

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Şakir Duman, Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi Şakir Duman, görevinden ayrıldı.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Özer Eroğuz, Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Özer Eroğuz, tüm görevlerinden istifa etti. 

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

AHK Grubu, Körfez projelerinde yerli ürün kullanıyor!

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Moody's Körfez parasının Türkiye'ye gelmesini istemiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Körfez parasının Batı ve Amerika dışında gidebileceği tek güvenli yer Türkiye. Türkiye’ye Körfez parası gelmesin diye Moody’s böyle bir karar alıyor" dedi.

Erhan Aydın Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Erhan Aydın görevinden istifa ederek ayrıldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi'nde en etkili 10. kişi!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Körfez gayrimenkulde rotasını Türkiye'ye çeviriyor!

Kuveyt Türk, özel bankacılık yoluyla Körfez sermayesini İstanbul'a getirecek. Malezya'dan çekilme kararı alan KFH Grubu'nun Türkiye'ye daha çok yatırım yapacağı sinyalini veren Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Büyük projelere yatırım yapacaklar" dedi.

Arap-Türk Zirvesi’ne Körfez ülkelerinden 500 kişi katıldı!

25-26 Nisan günü İstanbul’ da düzenlenen 9.Gayirmenkul Fuarı ve fuar kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi’ nde körfez ülkelerinden yaklaşık 500 kişilik yatırımcı grubu ve ülkelerin üst düzey yöneticileri ağırlandı.

AHK Grubu Körfez projeleri Haberi

AHK Grubu Körfez projeleri

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti. Özellikle Türkiye ve Körfez Bölgesi’nde markalı otel ve yapıların dekorasyonunu ‘anahtar teslimi’ üstlenen AHK, Dubai projeleriyle bölgenin gündeminde yer alıyor. Şu anda Dubai’de 250 milyon dolarlık iş üstlenen AHK, bugüne kadar toplamda ise 750 milyon dolarlık iş yaptı. Grubun Türkiye’de şu anda devam ettiği işin değeri ise 200 milyon lira. 2016 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesinin ihracat rekortmeni olan AHK Grubu, gerçekleştirdiği 25 milyon dolarlık ihracatı, 40 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

Al Habtoor işbirliği


AHK Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, tüm bu dünya çapındaki işleri yaparken, ülkeye döviz girdisi sağlamaya da önem verdiklerini belirterek, tüm projelerde yüzde 75 oranında yerli ürün kullandıkları bilgisini...