19 / 04 / 2024

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Bahçelievler, Yenibosna, Fevziçakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurmak. Başkalarına ait arsalar üzerine gelir paylaşımı esasına dayalı olarak inşaatlar yapmak. Binalara ait her türlü tadilat ve güçlendirme işlerini yapmak. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Gayrimenkullerle ilgili iskan almak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel...