18 / 04 / 2024

Ahlatlıbel Tesisleri ankara

Ahlatlıbel Tesisleri ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Ankara Defterdarlığı 134 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Bala İlçesi Belçarsak Mahallesi'nde yer alan 134 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Sanayi tesisleri emlak vergisi ödememeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, sanayi tesislerinden üretimde olduğu sürece emlak vergisi alınmaması gerektiğini söyledi. Özdemir, 'Sanayi tesisleri emlak vergisi ödememeli'' dedi.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Ankara Büyükşehir'den AOÇ’ye spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftiliği'nde yer alan 131 bin 424 metrekarelik bir alanda spor tesisleri yaparak, 49 yıl süreyle bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne tahsis edecek

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ahlatlıbel Tesisleri ankara Haberi

Ahlatlıbel Tesisleri ankara


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Meclis kararıyla ve belirli koşullarla Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez yönetiminde gerçekleşen toplantıda, İncek Yolu üzerinde yıllardır Çankaya Belediyesi kontrolünde bulunan Ahlatlıbel Spor ve Dinlenme Tesislerine ilişkin önemli bir karara imza atıldı. 

Yıllar içinde ücretli spor aktiviteleri, otopark, kafe, restoran, büfeler ve benzeri tesisler yapılarak kiraya verilen alanda, Çankaya Belediyesi’nin, 1993 yılında belirlenen gerekli koşulları yerine getirmediği belirlendi. 

Meclis üyeleri tarafından kabul edilen Başkanlık Yazısı’nda, Belediye Meclisi’nin 31 Mart 1993 gün ve 119 sayılı kararında, “244.909 metrekarelik 27013 ada doğusundaki park ve rekreasyon alanının intifasının, ‘yeşil dokunun düzenlenmesi, ağaçlandırma çalışmalarının yapılması, peyzaj projelerinin hazırlanması...