26 / 04 / 2024

AHM İnşaat otel projesi

AHM İnşaat otel projesi

2013'te yurtdışında konut tanıtımı ve satışlarına başlayan AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, 2014'te yatırımlarına rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceklerini bildirdi...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat    Ekmekci ve  Yunus Karakaş tarafından kuruldu.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

AHM İnşaat otel projesi Haberi

AHM İnşaat otel projesi

AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, 2014'te yatırımlarına rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceklerini bildirdi. 2013'te yurtdışında konut tanıtımı ve satışlarına başladıklarını aktaran Tekten, "Sesimizi Arap ülkelerinde ve Avrupa'da duyurmaya başladık. Hedefimiz, yabancıları İskenderun'da ev sahibi yapmak" dedi.




Tekten İnşaat, yeni kurduğu AHM İnşaat firması ile yatırımlarına devam ediyor. 25 yıldır konut üretimi yapan Tekten İnşaatım bugüne kadar İskenderun'da 300 bin konut inşaatı gerçekleştirdiğini bildiren AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, "AHM İnşaat olarak 2014'te yatırımlarımıza rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceğiz" dedi. 


2013 yılında dışa açılmaya başladıklarım ve yurtdışında konut reklamı-tamtımı ve konut satışlarına başladıklarını söyleyen Tekten, "Sesimizi Arap ülkelerinde ve Avrupa'da duyurmaya başladık. Hedefimiz, yabancüan İskenderun'da ev sahibi yapmak. 2013 yılı içinde bir...