28 / 03 / 2024

AHM İnşaat yeni projeleri

AHM İnşaat yeni projeleri

2013'te yurtdışında konut tanıtımı ve satışlarına başlayan AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, 2014'te yatırımlarına rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceklerini bildirdi...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

AHM İnşaat yeni projeleri Haberi

AHM İnşaat yeni projeleri

AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, 2014'te yatırımlarına rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceklerini bildirdi. 2013'te yurtdışında konut tanıtımı ve satışlarına başladıklarını aktaran Tekten, "Sesimizi Arap ülkelerinde ve Avrupa'da duyurmaya başladık. Hedefimiz, yabancıları İskenderun'da ev sahibi yapmak" dedi.




Tekten İnşaat, yeni kurduğu AHM İnşaat firması ile yatırımlarına devam ediyor. 25 yıldır konut üretimi yapan Tekten İnşaatım bugüne kadar İskenderun'da 300 bin konut inşaatı gerçekleştirdiğini bildiren AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, "AHM İnşaat olarak 2014'te yatırımlarımıza rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceğiz" dedi. 


2013 yılında dışa açılmaya başladıklarım ve yurtdışında konut reklamı-tamtımı ve konut satışlarına başladıklarını söyleyen Tekten, "Sesimizi Arap ülkelerinde ve Avrupa'da duyurmaya başladık. Hedefimiz, yabancüan İskenderun'da ev sahibi yapmak. 2013 yılı içinde bir...