18 / 04 / 2024

Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara

Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara

Elsaraya Turizm Hizmetleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara, Nader M.M Elmusrati tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Experts Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experts Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Abdalrahman Eltamısh ve Asım Ahmed Al Essawe ortaklığında Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Al Andalus Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Andalus Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Qasem Alı Ahmed tarafından kuruldu. 

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nabıl Ahmed K. Abouzarıfa tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Horeca İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horeca İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohamed A. Mohamed Omar ve M. Abdulfattah Muhammad Awad ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rowad Aliktisad İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rowad Aliktisad İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi O. Saleh Ahmet Ba Meqadam, A. Saleh Ahmed Ba Muqadam ve M. Saleh Ahmed Ba Meqadam ortaklığında 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara Haberi

Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara

Elsaraya Turizm Hizmetleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Ahmed Emhamed Abughrara, Nader M.M Elmusrati tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Elsaraya Turizm Hizmetleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı seyahat,geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler göstermek, Bu amaçlar çerçevesinde konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek,    2- Şirket turizme hizmet amaç ile Otel, motel, kamping, pansiyon, apart otel, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, restoran, pastane, kafeterya, çay bahçesi,...