25 / 04 / 2024

Ahmet Ashaboğlu yapı kredi koray gyo

Ahmet Ashaboğlu yapı kredi koray gyo

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Ahmet Erkutoğlu: 'Sat-yap'çı müteahhitlere dikkat!

Mimar Ahmet Erkutoğlu, yılda 250 bin konutun yenileneceği İstanbul gayrimenkul piyasasındaki 'sat –yap’çı müteahhitlere aldanmamalı, bunlar kontrol altına alınmalı’ çağrısı yaptı.

Ahmet Davutoğlu: Tarihi yarım adaya şirk koşan eserler İstanbul'a ihanettir!

Tarihi yarımadaya ‘şirk koşan’ eserlerin İstanbul’a ihanet olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bundan sonra bu şehre hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacağını belirtti.

Ahmet Davutoğlu: Diyarbakır'ı yeniden imar edeceğiz!

Diyarbakır ile buluşmaya geldiklerini belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Söz verdiğimiz gibi onların yıktıkları, yaktıkları her taşı yeniden imar edeceğiz'' dedi. Davutoğlu, bölgedeki her yapıyı koruyacaklarını belirtti.

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cıftcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Hareket Sokak Yılmaz Apartmanı'nda kuruldu.

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi, Eşref Dumanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak' ta İstanbul İl'i, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Dört yıl içerisinde hiçbir yatırım talebi ertelenmeyecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, önümüzdeki dört yıl içerisinde hiçbir yatırım talebini ertelemeyeceklerini belirterek, "Geciken bir yatırım projesi varsa önü açılacak" dedi.

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Yeşiltaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı' nda kuruldu.

Ahmet Ashaboğlu yapı kredi koray gyo Haberi

Ahmet Ashaboğlu yapı kredi koray gyo

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

2006 yılından beri Koç Holding CFO’su olarak görev yapan Ahmet Ashaboğlu, dünyanın en büyük 500 şirketi arasında yer alan Koç Holding’in finansal operasyonlarını yönetiyor. 

Grubun büyümeye yönelik projelerine liderlik eden Ashaboğlu, aynı zamanda Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi görevine devam...