28 / 03 / 2024

Ahmet Can Ersan kimdir

Ahmet Can Ersan kimdir

Ahmet Can Ersan, Ankara'daki Park Oran projesinin mimarıdır. A. Can Ersan, 1985 yılında ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nu kurdu, mimar oğlu Orçun Ersan firmaya 2002'de ortak oldu. Peki, Ahmet Can Ersan kimdir? İşte biyografisi...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan 'Bu yanlışı halk canıyla ödeyecek' dedi! 7,2 şiddetinde deprem sinyali verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Bursa'daki fay hattının yanı sıra aktif bir fay hattı olduğunu söyleyerek 7,2 şiddetinde depremin olabileceğinin sinyalini verdi. 

Depremde yıkılan binalara ilişkin flaş rapor ortaya çıktı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremden sonra yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, ölümlerin yaşandığı 500'e yakın binada inceleme yaptıklarını belirtti.

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Özgeldi tarafından kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ahmet Can tarafından kuruldu.

Metinoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metinoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Dal tarafından kuruldu.

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL  sermaye bedeli ile Ahmet Can Güzey ve Tunç Koç tarafından kuruldu.

Canyol Altyapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canyol Altyapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Yolcu tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

Ahmet Can Ersan kimdir Haberi

Ahmet Can Ersan kimdir

Ahmet Can Ersan kimdir?


Ahmet Can Ersan 1953 yılında Samsun’da doğdu. 1974 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1977 yılında Ankara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yapı Şubesi’nde, 1980 yılında yine Ankara Belediyesinde İmar Müdürlüğü Proje Şubesi’nde proje şefliği görevini üstlendi.1984 yılında ise Altındağ Belediyesinde İmar Müdürlüğü yaptı. 1985 yılında ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nu kurdu.


1974 yılından beri mimarlık alanında faaliyet gösteren A. Can Ersan’ın eserlerine Beysukent’teki Angora Evleri-426900m2- , Temelli’deki Türk Konut Yerleşkesi-5000 konut-, Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi projeleri örnek gösterilebilir. A. Can Ersan TMMOB ve Mimarlar Derneği 1927 üyesidir ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) 9. ve 10. dönem 2. başkanlık görevini üstlenmiştir. Hâlihazırda faaliyetlerine kurucusu olduğu ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi'nde devam etmektedir.



Ahmet Can Ersan...