29 / 03 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar

Ahmet Çolakbayrakdar

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesini inceledi. Çolakbayrakdar, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” diye konuştu.

Kayseri Kocasinan'da 2016'da 339 proje tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bir yılda tam 339 proje gerçekleştirildiğini söyledi. Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi’ne üç ayda yapılan 9 bin başvurunun tamamının sonuçlandırıldığını söyledi.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde 25 madde karara bağlanacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın başkanlığında yapılacak olan meclis toplantısında, 25 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

Mimar ve Mühendislerden Mimar Sinan'ı anlamak paneli!

MİMAR ve Mühendisler Grubu, ''Mimar Sinan'ı Anlamak'' konulu panelde Kocasinan Belediyesi'nde buluştu. Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir ise, grup çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'da dönüşüme ihtiyaç var!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve "İlçemizde planlı bir kentsel dönüşüm yapılması için yoğun bir çalışmaya girdik" dedi.

Kayseri Kocasinan'da parklar yenileniyor!

Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir mekanlar sunmak amacıyla şehri yeşillendirmek, renklendirmek için yoğun gayret gösteren Kocasinan Belediyesi yeni yaptığı parklara kış öncesi yeni çim ekimi yapıyor, yıpranmış çimleri de yeniliyor.

Yamula Barajı kıyısına tatil köyü!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Barajı kıyısına yaptıkları bungalov evlerle Kayseri’ye deniz kenarında tatil köyü imkanı sunacaklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, yeni projelerini anlattı...

Kocasinan Nil Caddesi'nin alt yapısı yenilenecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Nil Caddesi’ni bütün alt yapısıyla yenileyeceklerini söyledi.

Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Başkan Çolakbayrakdar, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili meclis toplantısında yaptığı sunumda Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kuracaklarını söyledi.

Kayseri Argıncık kentsel dönüşümle yenilenecek!

Alsancak Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık'ın genelinde bir yenilenme bir dönüşüm yapacağız. " dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan'daki projelerle ilgili brifing alıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyenin programında yer alan; hizmetlerin, projelerin ve yatırımların detayları hakkında ilgili birimlerden brifing almaya başladıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kentsel dönüşümle şehrin geleceğini garanti altına alıyoruz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, basın mensupları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek, Kocasinan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan 7256 Sayılı Vergi Affı yapılandırılmasında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocasinan'ın kadim sorunları kentsel dönüşümle çözülüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin kadim sorunlarını, kentsel dönüşümle çözdüklerini söyledi.

Ahmet Çolakbayrakdar Haberi

Ahmet Çolakbayrakdar

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet bölgesinde kurulum aşamasında olan asfalt plent tesisini inceledi. Çevre dostu özelliği ile 154 bin metrekare alana sahip Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plenti hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.


Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini vurgulayarak, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” dedi.


“Asfalt sezonuyla ‘Yeni Kocasinan’da yeni yollar yaparak ve yenileyerek, yollarımızı daha konforlu hale getireceğiz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Burası tamamlandığında Kayseri’de hem özel sektör hem de kamu kuruluşları bakımından en modern ve en yüksek kapasiteli tesis olacak. Ayrıca tesisimiz çevreci teknolojiyle donatılmıştır. Hiçbir şekilde çevreye toz ile ilgili emisyon bırakmayacak...