23 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu kimdir

Ahmet Davutoğlu kimdir

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Çayyolu'nda kiraladığı villada yaşayacak. Davutoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirecek. Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.

Ahmet Davutoğlu: Konut hesabı uygulaması başlatılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkez'inde düzenlenen "2016 Yılı Eylem Planı Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, hane halkının tasarruf alışkanlığını artırmak için "Konut Hesabı" uygulamasını başlatacaklarını söyledi.

Ahmet Davutoğlu: Diyarbakır'ı yeniden imar edeceğiz!

Diyarbakır ile buluşmaya geldiklerini belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Söz verdiğimiz gibi onların yıktıkları, yaktıkları her taşı yeniden imar edeceğiz'' dedi. Davutoğlu, bölgedeki her yapıyı koruyacaklarını belirtti.

Başbakan Davutoğlu: Silopi'yi yeniden inşa edeceğiz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Silopi'yi yeniden inşa edeceğiz. Bu şehri yakanlara, yıkanlara karşı bu şehrin nasıl imar ve inşa edildiğini de cümle aleme göstereceğiz. " şeklinde konuştu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Bingöl'e dev yatırım müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi açılışı gerçekleştirmek için geldiği Bingöl'de toplu açılış töreninde konuştu. Bingöllülere milyonlarca dev yatırımın müjdesi verildi.

Konya'da 41 dev projenin temeli atıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar.

Ahmet Davutoğlu: Evim yok diyen emekli kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan indirimli seyahat müjdesi!

Başbakan Davutoğlu, "Gençlere çağrıda bulunuyorum, bütün gönül coğrafyamızı gezin. THY ile de konuşarak, yurt dışı seyahatlerinde gençlere özel bir indirim uygulayalım" dedi.

Ahmet Davutoğlu: Esenler'e 90 bin yeni konut inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Esenler Belediyesi'nce Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen arazi devir töreninde konuştu. Davutoğlu, "Dünyanın en büyük 3. şehir parkına Esenler ve İstanbul sahip olacak" müjdesini de verdi.

GAP bölgesine yeni projelerle 300 bin turizm gelecek!

GAP Eylem Planı kapsamında inanç turizmine ağırlık verilecek. Yeni projelerle bölgeye 300 bin Süryani gelecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan GAP Eylem Planı’nda turizm ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlandı.

Kapanan belediyelerden intikal eden borçlar 1 yıl ertelendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçların bir yıl ertelendiğini söyledi.

Rant vergisinde oranı talebin kimden geldiği belirleyecek!

14 Ocak 2015 ’ten sonra gerçekleştirilen imar planı değişikliğini belediyeler yaparsa yüzde 40-60, bireysel taleple yapılır ise yüzde 80-100 değer artışı payı ödenmesi gerekecek.

Dar gelirliye konut müjdesi! Başbakan açıklıyor!

Dar gelirliye konut müjdesi! Başbakan açıklıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün 9 dönüşüm programını daha açıklayacak Başbakan Davutoğlu’nun 25 alanı içeren “Ekonomide Yapısal Dönüşüm Programı”nın 2. Paketi’ni bugün açıklıyor.

Darülaceze'nin yerine rezidans mı yapılacak?

Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da II. Abdülhamit tarafından 1895 yılında 27 bin metrekare alan üzerine kurulan Darülaceze'nin binası alanına Kalyon inşaatın 30-40 katlı rezidans yapmak için başvurduğu iddiasının doğru olup olmadığını sordu.

TANAP boru ihalesinde imzalar atıldı!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ( TANAP ) imza töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu proje ile dünyanın enerji üzerinden barış yüzyılı yaşayacağını söyledi.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu kimdir Haberi

Ahmet Davutoğlu kimdir

Ankara Çayyolu'ndaki Gülve Villaları adlı sitedeki evi kiralayan Davutoğlu, pazartesi günü yeni evine taşınacak. Ağırlıklı vaktini İstanbul'da geçirecek olan Davutoğlu, Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.






6 odası 1 salonu bulunan, yaklaşık 400 metrekareye yakın bir alan üzerine yapılan müstakil villanın özel bahçesi de bulunuyor. Davutoğlu'nun oturacağı villanın yer aldığı sitede 11 ev daha bulunuyor.




Sitedeki satılık evlerin fiyatının 1.5 ila 2 milyon TL arasında olduğu, bölgedeki kiraların da 4 ila 10 bin TL arasında değiştiği belirtildi....