19 / 04 / 2024

Ahmet Düverioğlu ev davası

Ahmet Düverioğlu ev davası

Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu konut mağduru oldu. Kentsel dönüşüm projesinden 2 daire satın alan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, 450 bin TL ödedi. 

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Kira gelirinde hangi giderler düşürülebiliyor? Ev sahipleri dikkat: 1 Mart'ta resmen başlıyor!

Milyonlarca konut sahibini ilgilendiren kira geliri beyanname dönemi başlıyor. Peki kira gelirinde hangi istisnalar var? Hangi harcamalar kira gelirinden düşürülebilir? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o soruların yanıtları...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılara tahliye taahhüdü uyarısı: Bunları sakın yapmayın! 

Tahliye taahhüdü, son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında sık sık gündem oluyor. İşte tahliye taahhüdü ile ilgili detaylar...

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Konut satışları 4 aydır düşüyor! Fiyatlar da düşecek mi? Ev almak isteyenler şimdi bakın!

Türkiye genelinde konut satışları Ekim 2022'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,3 geriledi ve 102 bin 660 olarak gerçekleşti. Konut satışlarındaki düşüş 4 aydır devam ediyor. Peki ev almak isteyenler ne yapmalı?

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dövizini bozduran ev aldı!

Konut satışları Kasım ayında yeni rekora imza attı. 178 bin konut satışının gerçekleştiği Kasım ayında, döviz ve altını bozduran vatandaşların ev aldığı görüldü.

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı?

Konut ve ticari emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank'ın hazırladığı küresel konut fiyatları endeksi, dünya genelinde ev fiyatlarındaki en çok artışın yaşandığı yerleri gözler önüne serdi. Peki dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı? İşte ayrıntılar...

Ahmet Düverioğlu ev davası Haberi

Ahmet Düverioğlu ev davası

İnşaatın durmasıyla tüketici mahkemesine başvuran sporcu parasını geri istedi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fikirtepe’de mağdur olan binin üzerinde aile, evsiz kaldıklarını belirterek eylem yapmıştı. Bu mağdurlardan birinin de Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu olduğu ortaya çıktı. 

2007 yılının Mart ayında inşaat firmasından 140 bin TL peşinat ödeyerek 2 daire satın alan Düverioğlu aylık taksitleri ödemeye başladı. Milli basketbolcu toplam 450 bin TL ödeme yaptı.

Temal aşamasında kalan projede inşaat durdu. Ekonomik sıkıntı yaşayan inşaat şirketi başka bir müteahhit firma ile ortak olsa da inşaatta bir ilerleme olmadı. Düverioğlu, avukatları aracılığıyla tüketici mahkemesine başvurdu.


‘HAZİRANDA TESLİM’

Avukatlar Eyüp Başkan ve Fulya Büyükyörük’ün mahkemeye sunduğu dilekçede, Düverioğlu’nun yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirdiği ancak inşaatın temelde kaldığı ve anahtar teslim tarihi olan...