24 / 04 / 2024

Ahmet Düverioğlu fikirtepe

Ahmet Düverioğlu fikirtepe

Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu konut mağduru oldu. Kentsel dönüşüm projesinden 2 daire satın alan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, 450 bin TL ödedi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe tepkisi: Bu nasıl kentsel dönüşüm? Herkes mağdur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de bir açılışa katıldı ve bölgenin dönüşümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Yok böyle indirim.. fiyatları duyan inanamıyor! Migros yetkilileri çıldırmış olmalı! Hemen bu habere bakın

Geçtiğimiz seneyi rekor zamla tamamlayan zeytinyağlarına MİGROS'ta rekor indirim yapmaya karar verdi. Ayrıca oz şeker, çay, tuvalet kağıdı 30'lu yumurta ve daha bir çok ürüne indirim yapan marketin indirim listesi merak ediliyor. işte detaylar...

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dönmez tarafından kuruldu.

Ular Kule Vinç Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Ular Kule Vinç Grup Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ulaş Şahin ve Ahmet Düzgün ortaklığında kuruldu.

Ahmet Düverioğlu fikirtepe Haberi

Ahmet Düverioğlu fikirtepe

İnşaatın durmasıyla tüketici mahkemesine başvuran sporcu parasını geri istedi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fikirtepe’de mağdur olan binin üzerinde aile, evsiz kaldıklarını belirterek eylem yapmıştı. Bu mağdurlardan birinin de Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu olduğu ortaya çıktı. 

2007 yılının Mart ayında inşaat firmasından 140 bin TL peşinat ödeyerek 2 daire satın alan Düverioğlu aylık taksitleri ödemeye başladı. Milli basketbolcu toplam 450 bin TL ödeme yaptı.

Temal aşamasında kalan projede inşaat durdu. Ekonomik sıkıntı yaşayan inşaat şirketi başka bir müteahhit firma ile ortak olsa da inşaatta bir ilerleme olmadı. Düverioğlu, avukatları aracılığıyla tüketici mahkemesine başvurdu.


‘HAZİRANDA TESLİM’

Avukatlar Eyüp Başkan ve Fulya Büyükyörük’ün mahkemeye sunduğu dilekçede, Düverioğlu’nun yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirdiği ancak inşaatın temelde kaldığı ve anahtar teslim tarihi olan...