20 / 04 / 2024

Ahmet Edip Uğur balıkesir projeleri

Ahmet Edip Uğur balıkesir projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin onur konuğu oldu. Uğur, “İlimizin dört bir yanına yapacağımız projelerimiz ile Balıkesir’i uçuracağız. Marka şehir yapacağız” dedi.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Ahmet Edip Uğur'dan Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırım müjdesi!

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Ahmet Edip Uğur balıkesir projeleri Haberi

Ahmet Edip Uğur balıkesir projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BASİAD) onur konuğu oldu.


BASİAD, her ay düzenlediği geleneksel toplantıların Mayıs ayı olağan toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u konuk etti. Sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelen Başkan Uğur, sinevizyon gösteri ile yaptığı sunumda projelerini anlattı. İşadamlarından gelen soruları da cevaplayan Başkan Uğur, “İlimizin dört bir yanına yapacağımız projelerimiz ile Balıkesir’i uçuracağız. Marka şehir yapacağız” dedi.


BASİAD tarafından Balkonuk Center’de düzenlenen geleneksel toplantıya katılan Uğur, Büyükşehir Belediyesi projeleri ve çalışmaları hakkında işadamlarına bilgiler verdi. Toplantıya Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, daire başkan ve müdürleri, BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı...