29 / 03 / 2024

Ahmet Edip Uğur kimdir

Ahmet Edip Uğur kimdir

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara açılmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur, parkın imara açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Ahmet Edip Uğur: 1 metrekare yer aldıysam istifa ederim!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında çıkan haberler için “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım'' diye konuştu.

Ahmet Edip Uğur: Bir metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, 1/5000 planı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım." dedi.

Balıkesir Bandırma'ya yeni liman projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yapacağımız yatırımla 7-8 yıl içerisinde en az 20 milyar dolar ihracat yapan bir liman ve sanayi düşünüyoruz" dedi.

Balıkesir Zağnos Meydanı için 3 yeni proje tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak amacıyla Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı.

Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi'nin çalışmaları sürüyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uğur, ilçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yeni Karesi Projesi Balıkesir'de konut sorununu çözecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi Projesi" ile 25 yıldır bitmeyen ve vatandaşı doğrudan ilgilendiren konut sorununa dikkat çekti.

Balıkesir sağlam zeminli bölgelere taşınacak!

‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “1. derecede deprem bölgesi olan Balıkesir, ilçeleriyle birlikte en çok kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yer. Planlı kentleşme hamlesini gerçekleştiriyor." dedi.

Balıkesir'e 2 bin 400 konut yapımı için star verildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. eliyle 2400 konut üretmek üzere startı verdi. Başkan Ahmet Edip Uğur, sürdürülebilir bir kent projesi başlattıklarını söyledi

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Balıkesir'de 2 bin 400 konut üretilecek!

Balıkesir, "modern kentleşme hamlesi'ni "Yeni Karesi" projesiyle başlatıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ'nin (BALTOK) geliştirdiği proje, Balıkesirlilere nitelikli konut ve yaşam alanları sunacak.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir'de 2 bin 400 konut inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BALTOK'u kurduklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi projemizle özellikler dar gelirli vatandaşlara yönelik 2 bin 400 konut inşa edeceğiz" dedi

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Ahmet Edip Uğur kimdir Haberi

Ahmet Edip Uğur kimdir

AK Parti'de istifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden bugün itibariyle istifa etti. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuya ilişkin açıklama yapan Uğur, açıklaması sırasında gözyaşlarını tutamadı.


Ahmey Edip Uğur'un açıklaması;
"Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler. Katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır. Partimden ve belediye başkanlığı görevimdem ayrılıyorum.
Tek endişem başladığımız projelerin yarım bırakılarak insanlarımızın beklentilerinin boşa bırakılmasıdır. Bundan önce veda ve vefa vurgusu yapmıştım. Şimdi bütün varlığımla külli iradeye teslim olarak cüzzi irade ile milletime vefa gösteriyorum. Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. 
İnancım ve itikatım gereği olanda hayır vardır. Üzgün, kırgınım ama huzurluyum. Çünkü vicdan rahatlığı...