20 / 04 / 2024

Ahmet Furkan Özten

Ahmet Furkan Özten

ESC Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Furkan Özten Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Kelebek Çıkmazı 'nda kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Fennen Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Fennen Turizm Limited Şirketi Bahçelievler’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Binici ve Halil İbrahim Binici ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Paşayiğit tarafından kuruldu. 

ESC Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ESC Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Furkan Özten Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Kelebek Çıkmazı 'nda kuruldu.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel: Türkiye'de konut açığı 2.5 milyon!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, konut yapımcılarını teşvik edip Türkiye'de sertifikalı yeşil bina sayısının artmasını hedeflediklerini belirtti

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın açıklamalarına Çıralı sahilinde protesto!

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın, Çıralı sahilinde sponsorluk karşılığı özel bir şirkete kiralanan alanda 'futbol sahası' bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki gösteren köylü kadınlar protesto için alanda futbol oynadı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Candan görevinden istifa etmiştir

Taksim camisi projesine Ahmet Vefik Alp iki yıl önce çalışmaya başladı!

Ahmet Vefik Alp, 9 Şubat 2012 tarihinde Habetürk TV'de gerçekleşen ‘Türkiye'nin Nabzı' programında değindiği ‘Taksim Camii ve Dinler Tarihi Müzesi' projesi konusunda tamamlayıcı ve açıklayıcı notlarını Emlakkulisi.com aracığı ile okuyucuları ile paylaştı

Ahmet Vefik Alp açıkladı: Taksim'e cami geliyor!

Yıllardır tartışılan Taksim Meydanı'na cami gerçek oluyor. Ahmet Vefik Alp 'gizli proje'yi hazırladıklarını söyledi

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ahmet Büyükduman'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde İstanbul Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Büyükduman'ı ağırladı

Ahmet Furkan Özten Haberi

Ahmet Furkan Özten

ESC Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Furkan Özten Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Kelebek Çıkmazı'nda kuruldu. 


ESC Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- Sanayi, ticaret, eğitim, mühendislik ve araştırma-geliştirme faaliyetleri yürütmek, danışmanlık vermek, ürün geliştirmek, yazılım oluşturmak, proje ve ürün satmak.  2- Şirket konusu ile ilgili mesleki, ticari, teknik vb. programlar yazmak. Yazdığı programların, satışı, ihraç ve dahili ticaretini yapmak, her türlü iletişim hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 3- Üretim, ulaşım, sağlık, eğlence, eğitim, finans, savunma sanayi, enerji, güvenlik ve kamu hizmetlerinde kullanılan, bilişim, iletişim, ve otomasyon odaklı her türlü bilgisayar, elektrik, elektronik, optik, mekanik tabanlı teknoloji ürünleri, bunları bütünleyen yazılım ve hizmetlerin geliştirilmesi, gerekli yan ürünlerin, yedek parça, aksam...