27 / 04 / 2024

Ahmet Güleç kimdir

Ahmet Güleç kimdir

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Katar'da ilk tercih Türk mobilyası!

''MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Katar'da Türk mobilyasına gösterilen ilginin arttığını vurgulayarak, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." dedi.

Mobilya satışları KDV indirimiyle yüzde 40 arttı!

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "Mobilyada KDV indiriminin başladığı şubat ayının ilk günlerinden bu yana satışlar yüzde 40 oran ile arttı.''

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirecek!

Mobilyada KDV oranının 3 ay süreyle yüzde 18'den 8'e düşürülmesi sektörde heyecan yarattı, kararın sektörü yüzde 25-30 oranında hareketlendireceği belirtiliyor.

MOSFED ihracatta hedef büyüttü!

Türk mobilya sektörünün çatı kuruluşu MOSFED ile CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen dünyanın 2. büyük mobilya fuarı CNR İMOB2016, sektörün 2016’daki 3 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalayacağının işaretini verdi.

Ahmet Güleç: İran’da, 500 mağaza açabiliriz!

Gıda, mobilya, deniz ürünleri sektörlerinden 50 Türk firması, Tahran’da 100’e yakın İranlı firmanın temsilcisi ile ambargo sonrası ticaret için buluştu. Üç ihracatçı birliğinin başkanları da İran devlet yetkilileriyle görüştü.

Mobilya sektörü rotasını Hindistan’a çevirdi!

Türkiye mobilya sektörü, ihracat pazarlarını araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’e çıkarma yapan mobilya sektörü temsilcileri, şimdi de dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birine katılmak üzere Hindistan’a gidiyor.

Türk mobilyacıların hedefi dünyada ilk 5'e girmek!

MOSFED Başkanı Güleç "Dünyada artık, Türkiye mobilya çizgisi olarak, biz varız, çünkü son 4 yılda tam 10 basamak birden yükseldik. 21'inci sıradan 11'inci sıraya yükseldik. Hedefimiz, 2023'te dünyanın ilk 5 mobilya ihracatçı ülkesi arasında yer almak."

Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı!

SON yıllarda tasarım ile öne çıkan Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı. Ahmet Güleç, “Bu fuar dünyanın en prestijli fuarı olduğu için burada yer alıyoruz ve firmaların katılmasını teşvik ediyoruz.” dedi.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Mobilya ihracatçısının rotası Cezayir ve Suudi Arabistan!

Mobilya ihracatçısının 2015 hedefi Cezayir ve Suudi Arabistan gibi yeni pazarlarda büyüyerek, yıl sonunda yüzde 15 büyüme oranını yakalamak.

Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat edilmeli?

Yaşam alanlarımızda tercih ettiğimiz mobilyanın önemi büyük. sadece tarzına hatta belki rengine ve desenine göre yapılan mobilya seçimleri artık çok geride kaldı. Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat edilmeli?

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç oldu!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Başkanı Ahmet Güleç 30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen genel kurulda, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı seçildi...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata kimdir? Ahmet Oktay Karaata daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Oktay Karaata'nın biyografisi...

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Ahmet Buğa kimdir? 

GABORAS İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa kimdir? Ahmet Buğa hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Güleç kimdir Haberi

Ahmet Güleç kimdir

Türkiye ekonomisi için önemli bir pazar olan Amerika Birleşik Devleti (ABD) ile ilişkilerin normalleşme sürecini değerlendiren İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini söyledi. 

Güleç, “Sektör olarak hedefimiz; 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ulaşarak dünyanın en büyük ilk 5 mobilya ihracatçısı konumuna gelmek. Bunun için ABD’nin yanında Çin pazarı bizim için çok önemli. İki ülke için 1’er milyar dolar ihracat hedefi belirlemiş durumdayız” diye açıklama yaptı. 

Mobilya sektörünün yeni pazarlara ulaşması için yoğun olarak çalışan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan krizinin karşılıklı olarak bitmesinin tüm sektörlere olduğu gibi mobilya sektörüne de pozitif yansıyacağını da...