25 / 04 / 2024

Ahmet Güleç mobilya kdv

Ahmet Güleç mobilya kdv

Mobilya Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ürünlerinde KDV'nin yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesinin sektörü hareketlendirdiğini ve satışlarda yüzde 30 artış yaşandığını belirtti.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

TMO’nun günlük hububat alımı 220 bin tonu gördü! Buğday fiyatları yükseliyor! Çiftçiler dikkat! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, hububat alımlarına ve buğday fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

TMO günlük hububat alım kapasitesini yükseltiyor! Çiftçiler hemen bakın! 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, son dakika açıklamasında "Mardin'de alım yerlerimizin ve depolarımızın kapasitesini birkaç kat artırıyoruz" bilgilerini paylaştı. 

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, 2023 senesini 5 milyar doların üzerinde bir rakamla bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Güleç mobilya kdv Haberi

Ahmet Güleç mobilya kdv

KDV indirimiyle moral bulan mobilya sektörüne bir müjdeli haber daha geldi. Ağaç ve orman ürünlerinde fonların kaldırılması için çalışma başlatıldı. Öte yandan mobilyada KDV’nin üç ay süreyle yüzde 8’e düşürülmesi iç piyasada yüzde 30 hareketlilik yarattı. İndirimin yılın sonuna kadar uzatılması halinde bu oranın yüzde 40’ları bulması bekleniyor. İç piyasanın rahatlaması nitelikli ihracatın da önünü açtı. İhracatçılar her ay en az bir organizasyonu programına aldı.


İndirim can suyu oldu


Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ürünlerinde KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı da olan Güleç, KDV indirimiyle birlikte hem iç pazarın hem de nitelikli...