29 / 03 / 2024

Ahmet Hamdi Güner biyografi

Ahmet Hamdi Güner biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güner Tan ve Serbülent Ilık ortaklığında kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Konut sektöründe günlük kiralama tartışması!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

Ahmet Hamdi Güner biyografi Haberi

Ahmet Hamdi Güner biyografi

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

Ahmet Hamdi Güner, 16.09.1967 tarihinde Osmaniye'de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Osmaniye'de tamamladıktan sonra, 1991-1992 öğretim yılında İstanbul Teknik Üniversitesi-İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi.


Güner, 1995 yılında Projeler Şube Müdürlüğü'nde, mühendis kadrosunda göreve başladı. Aynı müdürlükte Ağustos 1997 tarihinde müdür yardımcısı, Nisan 2001 tarihinde de müdürlük görevini üstlendi. 09 Mayıs 2011 tarihinde Ulaşım Planlama Müdürlüğüne getirilen Ahmet Hamdi Güner, evli ve 2 çocuk babası.


Görevleri:

1- İstanbul'un mevcut ve gelecekteki ulaşım özelliklerini tespit etmek, ulaşım taleplerinin gerektirdiği önlem ve yatırımlara yön verecek etüt, plan ve proje çalışmalarını gerçekleştirmek.


2- İstanbul'da kent içi ulaşımla ilgili sorunların tespiti ve bu sorunlara bir sistem bütünlüğü içerisinde çözümler geliştirilmesi için, önlem ve projelere yön verecek bütünleşmiş bir ulaşım sistemini gerçekleştirmek üzere; kentsel...