26 / 04 / 2024

Ahmet İğdirligil projeleri

Ahmet İğdirligil projeleri

Mimar Ahmet İğdirligil kimdir? Mimar Ahmet İğdirligil bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ahmet İğdirligil, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet İğdirligil...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kayseri Kocasinan'da kurulacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a çağ atlatacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi ile iddialı konuşuyorum yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kurulacak” dedi.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

Ahmet İğdirligil projeleri Haberi

Ahmet İğdirligil projeleri

Ahmet İğdirligil kimdir?

Ahmet İğdirligil, 1955 yılında doğdu. 1972 yılında Fen Lisesi'ni, 1975 yılında ODTÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiştir. 1975-1983 yılları arasında Mimar Sinan üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde Mimarlık Eğitimi aldı, Y.Mimar ünvanını alarak mezun oldu. 


1976-1977 yılları arasında Utarit İzgi, Ali Muslubaş, Mustafa Demirhan Mimarlık Bürosu'nda çalıştı. 1977-1983 Şevki Pekin ile çalıştıktan sonra Viyana'ya yerleşti ve Mag. Arch. Walter Stelzhammer ile çalıştı. 1984 yılında Viyana Teknik üniversitesi'nde “Bursa'daki Kaplıcaların Avusturya Termal Tesisleri incelenerek yenileştirilmesi” konulu doktora çalışmasına başladı. 


1984-1988 yılları arasında Avusturya Hükümeti'nden burs alarak, Avusturya ve Budapeşte'deki Termal Tesisleri inceledi. 1989'da Bodrum'a yerleşerek ve Şans Mimarlığı kurdu. çalışmalarına mimari tasarım ve uygulamaların yanında çeşitli yurtiçi ve yurtdışı konferans ve yayınlar ile devam etmektedir.


Mimar Ahmet İğdirligil projeleri..

Sedat Yazıcı Evi Restorasyon...