19 / 04 / 2024

Ahmet Nafiz Satı projeleri

Ahmet Nafiz Satı projeleri

Mimar Ahmet Nafiz Satı kimdir? Mimar Ahmet Nafiz Satı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Ahmet Nafiz Satı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

O ilde 787 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 5 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak 230 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Konut satışları bize ne diyor?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı konut satış rakamlarına değinerek, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Ahmet Nafiz Satı projeleri Haberi

Ahmet Nafiz Satı projeleri

Ahmet Nafiz Satı kimdir?

Ahmet Nafiz Satı, İlk mimari eserlerini 1986 yılında henüz sekiz yaşındayken, Lego setleri aracılığıyla inşa etmiştir. Kadıköy Anadolu Lisesi'ndeki vaktini amatör tasarım ve çizimlerle geçiren Nazif, İTÜ Uzay Mühendisliği Bölümü'nde geçirdiği kısa bir kendini sınama sürecinin ardından (1998), mesleki tutkusunu topyekün Mimarlık alanına kaydırmıştır. 


Lisans (KTÜ Mimarlık, 2002) ve Yüksek Lisans (İTÜ Mimari Tasarım, 2005) Eğitimi esnasında başladığı profesyonel hayatına yurt içi ve yurt dışında tasarlayıp inşa ettiği iç dekorasyon işleri ve fuar standları ile adım atmış olan Nazif, iç mimari, otel ve büyük ölçekli alışveriş merkezi ve yaşam tesisleri projeleri ile devam etmektedir. Gelecekçi ve idealisttir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Ottoman Hotel Grup (Çalışan) (2008 / 2009)


Kulin İç Mimari (Çalışan) (2007 / 2008)


Remar Mimarlık ve...