24 / 04 / 2024

Ahmet Onur Kefeli

Ahmet Onur Kefeli

Onveon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ongun Kefeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Onur Kefeli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Onur Kefeli tarafından kuruldu.

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çelebi ve Ahmet Onur ortaklığında kuruldu.

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

Kefeli Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeli Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Sarı Kefeli ve Mitat Aktaş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir projelerle marka şehir olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin onur konuğu oldu. Uğur, “İlimizin dört bir yanına yapacağımız projelerimiz ile Balıkesir’i uçuracağız. Marka şehir yapacağız” dedi.

Onveon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onveon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ongun Kefeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Onur Kefeli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Serona Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serona Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Daşdemir, Ahmet Onur Kılıçkıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Ümraniye'de kuruldu.

GYODER Başkanı Işık Gökkaya ve TOKİ Başkanvekili Dr. Ahmet Şahin, Konut Konferansı 2011'de konuştu!

Konut Konferansı 2011, Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya ve TOKİ Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Şahinin açılış konuşmalarıyla başladı

Ahmet Onur Kefeli Haberi

Ahmet Onur Kefeli

Onveon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ongun Kefeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Onur Kefeli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Onveon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3.Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4.Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili maden ocakları açmak ve işletmek 5.Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışında kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun...