24 / 04 / 2024

Ahmet Refik Öner

Ahmet Refik Öner

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine ve Ahmet Refik Öner çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner, girdiği şeker koması sonucu hastanede

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güner Tan ve Serbülent Ilık ortaklığında kuruldu.

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Büyük İstanbul depreminde tsunami bekliyoruz!

Beklenen büyük depremi ilgili ODTÜ Kıyı ve Deniz IVIC Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Marmara'da denizaltı heyelan nedeniyle tsunami olabileceğini söyledi…

Emlak zengini aileyi öldüren Kenan Öner şeker komasından öldü!

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine ve Ahmet Refik Öner çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner, girdiği şeker koması sonucu hastanede

Şehirlerde milli kimlik korunmalı!

Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm için Ankara'da destek aradı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm ve deprem konusunda Ankara'da destek aradı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Ahmet Cevdet Yalçıner: Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Deniz Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, ' Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz ' dedi.

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Ustaeller Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaeller Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Refik Altınsoy, Mehmet Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Güner Otelcilik Tanıtım Limited Şirketi kuruldu!

Güner Otelcilik Tanıtım İnşaat Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Hikmet Erşahin ve Gündüz Teğin ortaklığıyla kuruldu...

Ahmet Yavuz: Vergi değişiklikleri yargıdan döner!

Ahmet Yavuz, Zaman Gazetesi'ndeki yazısında "GYO sektörüne tanınan istisna ani bir kararla kaldırılırsa bu alanda yatırım yapanlar mağdur edilmiş olacak" dedi...

Ahmet Refik Öner Haberi

Ahmet Refik Öner

İznik’teki Beyler Mahallesi’nde oturan ve 6 yıl önce ortadan kaybolan Emine- Ahmet Refik Öner çiftinin öldürülüp, evlerinin bahçesine gömüldüğü 24 Nisan 2014 tarihinde İstanbul’da gözaltına alınan oğulları Kenan Öner’in günlüklerinin incelenmesi sonucu ortaya çıktı. Çiftin İznik’teki evlerinin bahçesinde üçüncü kez yapılan kazıda, kafatasları ve bazı kemik parçaları bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan DNA testinde kemiklerin, parçalanarak gömüldüğü ortaya çıkan Öner çiftine ait olduğu saptandı. İncelemede çiftin kafataslarında kurşun deliği bulundu. Anne ve babasının katili olmakla suçlanan Kenan Öner tutuklandı.


2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜRBOYU

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde kasten öldürme, tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından yargılanan Kenan Öner, 12 Haziran’da yapılan son duruşmada anne ve babasını öldürdüğü gerekçesiyle ayrı ayrı iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.


Temyiz...