29 / 03 / 2024

Ahmet Ruşen Ertunç

Ahmet Ruşen Ertunç

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bu yıl 5 milyon YTL'lik hazine arazisi satıldığı bildirildi.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem risk haritasını açıkladı! İşte depremde en sakıncalı bölgeler!

Prof. Dr. Ahmet Ercan sosyal medya hesabından deprem risk haritasını paylaşarak Türkiye'de depremde en sakıncalı bölgeleri tek tek açıkladı. İşte o harita...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Soyçen tarafından kuruldu.

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Resuli tarafından kuruldu.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar almak isteyenler için en doğru tarihi açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kurunun kaç liraya yükseleceğini açıklayarak, yatırımcımlar için de en doğru zamanı anlattı.

Ahmet Ruşen Ertunç Haberi

Ahmet Ruşen Ertunç

Alanya Mal Müdürü Ahmet Ruşen Ertunç, yaptığı açıklamada, Kasım ayı içinde yapılan 10 taşınmaz ihalesinden 1 milyon YTL gelir elde edildiğini belirtti.

Alanya'da Hazine arazilerine ilginin, 2005 ve 2006 yıllarındaki kadar fazla olmadığını söyleyen Ertunç, "8 Kasım'da 10 Hazine arazisini ihaleye çıkardık. Bunlardan 5'ini satarak devlete 1 milyon YTL para kazandırdık. Ama artık eskisi gibi konut imarlı arsalar satılmıyor. İmarsız arsalar satılıyor" dedi.

Büyükhasbahçe ve Bektaş mahallelerinde bulunan imarlı üç parselin, ihaleye çıkarılmasına rağmen satılmadığını, sadece Kestel'deki imarlı arazinin satıldığını ifade eden Ertunç, imar planında konut alanı olarak belirlenen toplam 1 milyon 171...