20 / 04 / 2024

Ahmet Turgut kim

Ahmet Turgut kim

Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Turgut, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ahmet Turgut kimdir? Ahmet Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Turgut...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

Mersin 1/5000’lik Nazım İmar Planı’yla ilgili tüm merak edilenler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Özgür Sanal ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mustafa Solak yeni imar planı hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Mutlu Turgut'un yeni muayenehanesi hizmete açıldı!

Diş Hekimi Mutlu Turgut, Gebze'de özel diş muayenehanesi açtı. Önceki gün hizmete giren diş hekiminin açılış törenine MHP Gebze İlçe Başkanı Fert Taşdemir, Marmara Gazeteciler Derneği Ahmet Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

Turgut Özal Üniversitesi arazisine hastane yapılacak!

Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nden alınan araziye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözünü verdiği Sincan Devlet Hastanesi yapılacak.

Ahmet Çakır Turgut Özal Tabiat Parkı'nı inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ahmet Turgut kim Haberi

Ahmet Turgut kim

Ahmet Turgut kimdir?

1968 yılında Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğan Ahmet TURGUT, ilk ve ortaöğrenimini, babasının astsubay olarak görev yaptığı Malatya, Bilecik ve Ankara’da tamamladı.


1989 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden şehir ve bölge plancısı olarak mezun oldu. Aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü’nde 1994 yılında yüksek lisans eğitimini “Türkiye’de Yasal ve Yönetsel  Sistematik  İçinde Toplu Konut Olgusu” konusunda tamamladı.


1990 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu firma bünyesinde çeşitli planlama ve proje çalışmalarını yönetti. 1991 yılında TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanlığı görevine seçildi. Bu görevini 5 Haziran 2007 tarihine kadar sürdürdü. Bu süre içerisinde TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı olarak, İstanbul için birçok farklı proje geliştirdi ve çalışmalarda bulundu. İlgili konularda çok sayıda...