25 / 04 / 2024

Ahmet Turgut mhp

Ahmet Turgut mhp

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Ahmet Turgut kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Turgut, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ahmet Turgut kimdir? Ahmet Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Turgut...

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

Ahmet Baykan kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Maltepe Beledeyi Başkan adayının Ahmet Baykan olduğunu açıkladı. Peki, Ahmet Baykan kimdir?

Mersin 1/5000’lik Nazım İmar Planı’yla ilgili tüm merak edilenler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Özgür Sanal ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mustafa Solak yeni imar planı hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Mutlu Turgut'un yeni muayenehanesi hizmete açıldı!

Diş Hekimi Mutlu Turgut, Gebze'de özel diş muayenehanesi açtı. Önceki gün hizmete giren diş hekiminin açılış törenine MHP Gebze İlçe Başkanı Fert Taşdemir, Marmara Gazeteciler Derneği Ahmet Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Balgat MHP Genel Merkez binasının cephesi yenilenecek mi?

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..

Turgut Özal Üniversitesi arazisine hastane yapılacak!

Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nden alınan araziye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözünü verdiği Sincan Devlet Hastanesi yapılacak.

Ahmet Çakır Turgut Özal Tabiat Parkı'nı inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Ahmet Turgut kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Turgut, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ahmet Turgut kimdir? Ahmet Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Turgut...

Ahmet Turgut mhp Haberi

Ahmet Turgut mhp


Milliyetçi Hareket Partisi'nin İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, iktidara gelmeleri halinde rant ve imar yolsuzluklarını ortadan kaldıracaklarını söyledi. Turgut, ülke ve çevre planlamasıyla düzenli, yaşanılabilir şehirlerin kurulacağını belirterek. "İstanbul, turist çekme açısından Madrid. Barcelona, Paris ve Londra gibi şehirlerle kıyaslanmayacak noktada. Son yıllarda biraz artış var; ancak 2011 yılında İstanbul Dünya Kültür Başkenti idi, bunu bile dünyaya iyi tanıtamadık." dedi. Turgut. "İstanbul Surları dünya mirasıdır. Fatih ve Zeytinburnu'nda kalan İstanbul Surları'nda maalesef atlar otluyor. 

Dünya mirası niteliğindeki bölgelere sahip çıkmak gerekiyor." diye konuştu. Kanal İstanbul projesini savunan kişilerin iktidara yakın iş adanılan olduğunu belirten Turgut, projenin tamamıyla arsa geliştirme projesi olduğunu vurguladı. Turgut, "Bu proje açıklanmadan birkaç yıl önce arsalarda ne kadar el değiştirme olmuş araştırılırsa çok net...