20 / 04 / 2024

ahmet zorlu emekli

ahmet zorlu emekli

Patronlara emeklilik hayallerini sorduk. Kimisi iş hayatına nokta koyduktan sonra dünya turuna çıkmak istediğini söyledi, kimisi de ‘Gücüm yettiğince çalışacağım’ diyerek emekliliğe uzak olduğunu belirtti...

Emekli maaşı alanlar aman dikkat! Emekli aylığınız iptal olabilir!

Habertürk gazetesinden Ahmet Kıvanç, sahte sigorta yaptıranları bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. İşte Emekli maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren o detaylar...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Ölen babanın emekli maaşı alınır mı? Ölen babanın maaşı nasıl alınır?

Bir babanın vefat etmesi, ailesi için oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreçte, ölen babanın emekli maaşının nasıl alınacağı ise önemli bir konudur. Emekli maaşı, hak sahipleri tarafından alınabilir.

Emekli maaşındaki zam emekliler arasında eşitsizliğe mi neden oldu? İşte uzmanlardan çok tartışılacak açıklamalar...

İktidar seçim öncesinde 5 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkaracak. Bu artış büyük geçim zorluğu çeken emeklilerin tümünü kapsamayacak. Artış dışında kalan emekliler açlık sınırı altındaki aylıklarına zam yapılmasını talep etti.

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Yeni Şafak yazarı Ahmet Ünlü "Memurlar, askerler, Bağ-Kur’lular ve işçiler emekli maaş ve ikramiyelerini öğrenebilir" başlıklı yazısında konuya ilişkin detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Zorlu Holding'ten enerjiye 2 milyar dolarlık yatırım!

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk halkının birbirine sarılarak vatana millete sahip çıktığını söyleyen Zorlu Holding’in Başkanı Ahmet Zorlu, “Bu beraberliği her alana yayalım. İşlerimize daha çok sarılıp daha fazla üretelim” dedi.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Ahmet Zorlu: Sanayiye gayrimenkulden çok yatırım yaptık!

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

ahmet zorlu emekli Haberi

ahmet zorlu emekli

Yoğun iş temposuyla çalışan patronların kimine emeklilik çok uzak iken, kimi de bayrağı devrettikten sonra yapacaklarını planlamaya başladı. Dünya turuna çıkmak, yeni kültürler tanımak, hobilerine zaman ayırmak isteyen patronların yanı sıra, "Gücüm yettiği sürece çalışacağım" diyen de var. İşte patronların emeklilik ile ilgili planları...


NİHAT ÖZDEMİR -LİMAK HOLDİNG BAŞKANI:



Emeklilik konusunu pek düşünmüyorum. Ve buna göre plan yapmıyorum. Gücüm yettiği sürece çalışacağım. Ama insanların zamanı efektif kullanarak ve planlayarak yaşayabileceğine inanıyorum. Ben de bunu yapmaya gayret ediyorum. Her sabah fırsat buldukça nerede olursam olayım yürüyüş yapıyorum. Tenis ve golf oynamaya da vakit ayırıyorum. Bunları yaparken işten koptuğum için dinlenme şansım oluyor.


MEHMET BÜYÜKEKŞİ - TİM BAŞKANI:



Emekli olunca ülkemin her yerinde hayır işleri yapmak istiyorum. Özellikle imkanı kısıtlı olan girişimci gençlerimize...