26 / 04 / 2024

Ahsen Unakıtan villa yıkımı

Ahsen Unakıtan villa yıkımı

Cumhurbaşkanlığı, villasının çatısı yıkılan Ahsen Unakıtan'ın, "Sayın Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklamasını yalanladı. Unakıtan ise yalanlamaya "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" diye yanıt verdi...

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Kiralık villa dolandırıcılığına dikkat!

Koronavirüs salgınını fırsat bilerek tanınmış acentelerin internet sitelerini kopyalayan dolandırıcılar, ucuz villa ilanlarıyla tatilcileri tuzağa düşürüyor.

Engin Ardıç'tan kaçak villa eleştirisi!

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

Cumhurbaşkanlığı yalanlamasına Ahsen Unakıtan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanlığı, villasının çatısı yıkılan Ahsen Unakıtan'ın, "Sayın Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklamasını yalanladı. Unakıtan ise yalanlamaya "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" diye yanıt verdi...

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Serdar Ortaç'tan villa açıklaması!

2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanladı.

Serdar Ortaç Kıbrıs'tan villa aldı!

Kumar alışkanlığı nedeniyle bir dönem Kıbrıs’tan çıkmayan Serdar Ortaç, Miami’den sonra ikinci yatırımını Kıbrıs’a yaptı. Ortaç'ın yeni evinin fiyatının 200 bin dolar olduğu öğrenildi.

Hadise'nin Bodrum'dan villa aldığı iddiaları asılsız çıktı!

Hadise'nin Bodrum-Yalıkavak'tan 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı..

Ahsen Unakıtan villa yıkımı Haberi

Ahsen Unakıtan villa yıkımı

Cumhurbaşkanlığı'ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan'ı aradığı iddiasına yalanlama geldi.

Unakıtan ailesinin villasındaki kaçak yapı Üsküdar Belediyesince yıkıldı. "Bu zulüm son bulmalı" diyen Ahsen Unakıtan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine geçmiş olsun telefonu ettiğini iddia etti.

Görüşme iddiasının Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yalanlanması üzerine Independent Türkçe’ye konuşan Unakıtan, "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" dedi.

"Cumhurbaşkanımız ile Unakıtan arasında herhangi bir görüşmes olmamıştır"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Unakıtan’ın iddia ettiği görüşme yalanlandı. Açıklamada şunları söylendi;

"Bir internet sitesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın merhum Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ı oturduğu villanın çatısının ‘kanuna aykırı’ olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi tarafından yıkılması nedeniyle telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği şeklinde bir haber yer almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Ahsen Unakıtan arasında herhangi bir telefon görüşmesi olmamıştır"