25 / 04 / 2024

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 13 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Mehmet Nevzat Pisak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda kuruldu.

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Vedat Uslu ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Biriz Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriz Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Karadağ tarafından kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Selini Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selini Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İlhan tarafından kuruldu.

Alantan Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alantan Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Başak Özdemir tarafından kuruldu.

Paradise Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradise Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sara, Öznur Kaçmaz ve Ramazan Zengin ortaklığında kuruldu.

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı! 

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güngör tarafından açıldı.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi Haberi

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi

AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi 13 milyon TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 'te, Mehmet Nevzat Pisak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda kuruldu.


AK Otelcilik ve İşletmecilik Anonim Şirketi iş konusu;1- Otel, motel, turizm tesisleri inşa etmek, 2- Otel, motel ve turizm tesislerini işletmek, kiraya vermek, 3- Amacı ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkulü satın almak, tamamen veya kısmen kiralamak, gerektiğinde sahip     olduğu arsa ve araziler üzerinde tevhid, ifraz, parselasyon gibi işlemleri yapmak, gayrimenkuller üzerinde tasarrufta bulunmak, ipotek alıp vermek, 4- Bunlara bağlı olarak inşaat, imalat, restorasyon, onarım, proje, etüd, tahlil, kontrollük ve müşavirlik işlerini yapar. 5- Yukarıdaki fıkralarda yazılan işlerle ilgili  tamir atelyeleri, depolar, labaratuarlar,  makine parkları, transit depolar, kum,  çakıl,  taşocakları, imalâthaneler,  şantiye, bürolar, mağazalar...