28 / 03 / 2024

ak parti Bağcılar projeleri

ak parti Bağcılar projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Bağcılar, Golden City Awards 2016'da 3 kategoride ödül aldı!

Bağcılar Belediyesi, yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle hak kazandı

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Bağcılar Belediyesi'nden şarj eden akıllı banklar!

Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Bağcılar Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ‘’Şarj Eden Solar Bank’’ uygulaması bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Bağcılar'da engelli akülü araçları için şarj istasyonu açıldı!

Akülü araç kullanan engellilerin yolda kalma korkusu sona erdi. Bağcılar’da engelliler, artık ilçenin iki noktasına konulan Engelli Araç Şarj İstasyonu’nda araçlarını şarj ederek yollarına devam edebiliyorlar...

Arnavutköy Belediyesi, Başakşehir, Bağcılar ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu!

Arnavutköy Belediyesi, ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan 'baştan aşağı buzlu kova dökme' eylemine katıldı ve Başakşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu... İşte o anlar...

ak parti Bağcılar projeleri Haberi

ak parti Bağcılar projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce (İBB) Bağcılar'da yapılan yatırımların toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene İBB Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı. Uysal, ilçeye 15 eser kazandırdıklarını bunların açılışını yaparken 2 tesisin ise temelini attıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Uysal, "Öncesinde Bağcılar, İstanbul'un dışında, uzak bir köşe gibiydi. Bağcılar kısa bir süre içerisinde geçmişte Mecidiyeköy ne ise Bakırköy ne ise o hale döndü." dedi.

Avrupa Yakası'ndaki metro geçişlerinin Bağcılar'da gerçekleştiğini aktaran İBB Başkanı Uysal, "Mecidiyeköy'den Beylikdüzü'ne, Mecidiyeköy'den Bahçeşehir'e, Mecidiyeköy'den Çekmece'ye gidecek kim varsa mecburen Bağcılar'dan geçecek. Dolayısıyla Bağcılar, önümüzdeki dönemlerde İstanbul'umuzun en güzel, en merkezi ilçelerinden birisi olacak. Şu anda eksikliklerimiz var ama inşallah hızlı bir şekilde o eksiklikleri tamamlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

"Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var"

Başkan...