23 / 04 / 2024

AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları binası

AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları binası

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul'un zemini ile ilgili iddialara yanıt!

AK Parti Gençlik Kolları MKYK toplantısına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Aydın Çine'de kentsel dönüşüm şart!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Elif Rabia Toptancı, Çine’deki birçok binanın sağlıklı görünmediğini ifade etti. Toptancı, Çine’ye bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini ve kentsel dönüşümün ilçede şart olduğunu söyledi.

Gaziantep projelerine AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan tam not!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2,5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatı ile AK Parti İl Gençlik Kolları’na anlattı.

AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları binası Haberi

AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları binası

Yıllar boyunca sıkı tedbirler sonucunda korunan AK Parti Genel Merkez binası yerleşkesindeki düğün salonu için taşınma planı yapılyor, AK Parti bu alan içerisinde ek binanın inşaatına başlıyor.

YENİ BİNA GENÇLER VE KADINLARIN

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre; yeni binaya AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları’nın taşınacağı ortaya çıktı. AK Parti Gençlik Kolları’nın yıllar önce Balgat’ta ayrı bir binasının bulunduğu açıklandı. AK Parti’nin yükselen üye sayısıyla yeni binada teşkilatı ile daha sık buluşacağı ortaya çıktı. Genel Merkez’de danışmanlara, yeni binanın tamamlanmasıyla, ayrı bir kat verileceği düşünülüyor. AK Parti’yi takip eden muhabirlere de özel bir oda yapılması planlanıyor.